Een leuk personeelsuitje om het voorjaar te verwelkomen

Onlangs hebben onze collega’s uit Zwolle, Enschede en ‘s-Hertogenbosch een gezellig personeelsuitje gehad. Elke locatie had zijn eigen uitje en wij kunnen wel stellen dat deze zeer geslaagd waren. Het team uit Zwolle is wezen poolen, in Enschede zijn collega’s uit eten geweest en in ‘s-Hertogenbosch hebben zij gemidgetgolft en geboulderd.

Precisiewerk in Zwolle

Tijdens het poolen in Zwolle werd elke stoot met precisie uitgemeten. Voor de één ging dit uiteraard een stuk beter dan voor de ander. Waar sommige collega’s af en toe achter een bal aan moesten rennen, bleek al snel dat er één collega was met het meeste talent. Johan stootte de ene na de andere bal erin. Onder genot van een hapje en drankje was het erg gezellig èn competitief in Zwolle.

Relaxte gezelligheid in Enschede

Het team uit Enschede koos voor een wat meer relaxt uitje. Na een vermakelijke borrel op kantoor, zijn onze collega’s heerlijk uit eten geweest. De sfeer zat er goed in bij het team uit Enschede.

Midgetgolf en boulderen
in 's-Hertogenbosch

Net als in Zwolle was ook in ‘s-Hertogenbosch precisie vereist. Op een glow-in-the-dark golfbaan hebben onze collega’s hun talenten laten zien, waarna de tafelvoetbaltafel niet onberoerd bleef. Later op de avond is een club collega’s ook nog wezen boulderen. Ondanks de spierpijn bleek dit erg leuk!