Waarom werken bij
TT-Engineering

Wij kennen de redenen natuurlijk. Wel kunnen wij ons voorstellen dat jij nog een zetje in de goede richting nodig hebt. Daarom vertellen wij je graag over de voordelen van werken bij TT-Engineering.

Ons werk is mensenwerk

Wij zijn betrokken bij onze engineers. Dat ons werk mensenwerk is, betekent dat wij onze ogen en oren open houden voor wat jij nodig hebt om goed tot jouw recht te komen. Alleen op die manier kunnen wij een fijne werkplek voor jou creëren en krijg jij de ruimte en aandacht om jezelf verder te ontwikkelen en mooie resultaten te leveren voor onze opdrachtgevers. Wij geven je daarbij tijd en bieden je ondersteuning om te ontdekken wat jouw talenten en interessegebieden zijn.

Zorg
Wij vinden een goede werksfeer essentieel. Daarom willen wij bescherming en een veilige werkomgeving bieden, met aandacht voor fysieke en mentale gezondheid en welzijn. Om dit te borgen werken wij niet alleen met een klachtenregeling, ook hebben wij een externe vertrouwenspersoon.

Wij bieden je uitdaging

Ons team van engineers ondersteunt technische organisaties op projectmatige basis. Zowel op locatie als vanuit onze kantoren in Zwolle, Enschede en ‘s-Hertogenbosch. Die afwisseling en variatie zorgt ervoor dat je veel uitdaging krijgt. Ieder project vraagt namelijk om een andere aanpak. Ook beperk je jezelf niet tot één type product of een specifieke branche. Daardoor kun je mechanische vraagstukken op verschillende manieren aanvliegen en kennis branche overstijgend toepassen.

Ontwikkelmogelijkheden
bij TT-Engineering

Wij zijn ontwikkelaars: wij ontwerpen niet alleen machines, maar bouwen ook aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze engineers. Dat doen we door een goede mix van variatie in mechanische uitdagingen, diverse technische cursussen aan te bieden, je ook de mogelijkheid geven om soft skills verder te ontwikkelen en gehoor te geven aan jouw persoonlijke ontwikkelwensen en ambities.

Wij vinden het belangrijk om ontwikkeling niet alleen bij onszelf te houden. Kennis delen is vermenigvuldigen. Omdat wij ook een maatschappelijk verantwoordelijkheid hebben, delen wij ontwikkelingsmogelijkheden ook graag uit aan minder ontwikkelde werelddelen. Samen met stichting Red een Kind creëren wij een kansrijke toekomst voor de gemeenschap in Bomet, Kenia.

Wil je meer over weten over ontwikkelingsmogelijkheden bij TT-Engineering? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Stabiliteit: je komt bij ons in dienst

Wij zijn een werktuigbouwkundig ingenieursbureau dat op projectmatige basis werkt. Dat kan vanuit onze kantoren, maar dat kan ook tijdelijk op locatie van onze opdrachtgevers. Werk je op tijdelijk aan een project op locatie? Dan betekent dit niet dat je daar in dienst gaat of afhankelijk bent van de doorlooptijd van dat specifieke project. Je bent ‘gewoon’ bij TT-Engineering in dienst, een vast onderdeel van een gemotiveerd en betrokken team en je werkt dus projectmatig vanuit een stabiele thuisbasis.

Variatie & afwisseling

Onze engineers werken aan diverse projecten, voor diverse opdrachtgevers, in diverse branches. Je begrijpt het al: dat zorgt voor behoorlijk wat variatie en afwisseling! Die diversiteit biedt je alle mogelijkheden om in een korte tijd veel werkervaring op te doen en om jouw kennis verder uit te breiden. Je wordt daardoor, in het zoeken naar technische oplossingen, niet gehinderd door vastgeroeste voorkennis, maar kan elke nieuwe uitdaging met een frisse blik aangaan. Dat helpt je om tot effectieve oplossingen te komen. En dat is precies wat wij, engineers, willen toch? Het vinden van functionele, effectieve oplossingen.

Een goede sfeer en tijd voor vermaak

Werktuigbouwkunde is een vak waarbij je veel van je hersens vraagt. Onze ervaring is dan ook dat het af en toe ook belangrijk is om ontspanning op te zoeken. Daarom kun je bij ons op kantoor dagelijks meedoen aan een competitieve tafeltenniswedstrijd, een amicale dartwedstrijd of een lunchwandeling. Naast onze lichamelijke in-/ontspanning genieten wij elke week van een heerlijke vrijdag snackdag.

Events

Elke jaar organiseren wij verschillende events om elkaar te ontmoeten, nieuwe dingen te leren, met elkaar bij te kletsen en van elkaars ervaringen te leren. Nu met corona ziet dat er iets anders uit. Waar sommige van onze events niet door gaan, ontstaan er spontaan ideeën om elkaar online te ontmoeten. In de hoop dat dit jaar weer weer mogelijk is, hebben wij de volgende events gepland staan:

februari

Op onze kantoren in Zwolle, Enschede en Nieuwkuijk trappen we regelmatig samen ontspannen het weekend af met een vrijdag middag borrel.

mei

Elk jaar organiseren wij een goede doelen uitje. Wij vinden het belangrijk om ook iets terug te geven aan de maatschappij.

juni

Aan de start van de zomer vindt ons jaarlijkse Zomerevent plaats. Meestal organiseren wij een combinatie van een (sportieve / buiten) activiteit, diner en/of het bezoek van een inspirerende technische locatie.

juli

Hartje zomer pakken wij nog even een momentje om samen te barbecueën, bij te praten en te ontspannen.

november

Veel van onze collega’s hebben een jong gezin en daarom vieren wij ook het Sinterklaasfeest. Een leuke manier om ‘onze’ engineers in de dop te verblijden en elkaar als collega’s op een andere manier te leren kennen.

december

Wij sluiten elk jaar af met ons Winterevent, waarbij wij meestal kiezen voor een ontspannen activiteit met spelelement en een heerlijk diner.

Extra's

 

 

Bonusregeling.
Duidelijke functie- en salarisschalen.
Vergoeding bij werk op meer dan één uur reisafstand.
Collega’s aan het einde van een project trakteren op kosten van
TT-Engineering!
Mobiele telefoon en/of lease auto, mits relevant voor jouw functie.
Cursussen en trainingen onder de € 700,- zonder studieovereenkomst.
1 gratis beursbezoek per kalenderjaar ter inspiratie.

Opbouw vakantiegeld

8% van jouw bruto maandsalaris wordt ingehouden voor de opbouw van jouw vakantiegeld. Dit geldt ook voor eventuele overuren.

Verlof kopen

Elk kalenderjaar kun jij maximaal 10 vakantiedagen extra bijkopen. Dit wordt ingehouden op jouw loon, verdeeld over het volledige jaar.

Bijzonder verlof

Wij zijn betrokken bij elkaar. Dit betekent dat wij meeleven en elkaar de tijd geven bij zowel blije als verdrietige gebeurtenissen.

Daarom kun jij bijzonder verlof opnemen bij verhuizing, ondertrouw, huwelijk of geregistreerd partnerschap, huwelijksjubilea, geboorte en overlijden.

Kerstsluiting

Wij vinden het belangrijk dat je de tijd neemt om te genieten van familie en vrienden. Tijd neemt om op te laden en te genieten van andere, belangrijke dingen in het leven. Daarom sluiten wij ons kantoor elk jaar tussen kerst en oud&nieuw. Zo kunnen we uitgerust weer aan een nieuw jaar vol uitdagingen beginnen.

Wij werken met AFAS Software.
Wat betekent dit voor jou?

  • Eenvoudig wijzigingen in jouw persoonlijke situatie doorvoeren.
  • Eenvoudig en snel werkuren registreren
  • Eenvoudig en snel verlof aanvragen
  • Eenvoudig en snel werkgerelateerde kosten declareren
  • Altijd inzicht in jouw actuele verlofsaldo

Warm geworden voor een baan bij ons?
Kom in contact!