Ontwikkelmogelijkheden

Bij TT-Engineering willen wij ontwikkeling mogelijk maken in technische sectoren, waaronder de werktuigbouwkunde. Dit doen we onder andere door je veel mogelijkheden te bieden om jouw professionele ontwikkeling in mechanical engineering te ondersteunen.

Ontwikkel je snel met ons

Traineeship Mechanical Engineering

Welke mogelijkheden liggen er in de technische markt? Hoe zet ik mijn talenten in en geef ik richting aan mijn carrière? Als je net jouw diploma werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechnologie of autotechniek hebt behaald kan het lastig zijn om sturing te geven aan jouw carrière. Door deel te nemen aan ons Traineeship Mechanical Engineering ontdek je welk carrièrepad past bij jouw talenten en ambities.

Het traineeship is opgebouwd uit verschillende cursussen en trainingen om hard- en soft skills te leren en uit opdrachten voor diverse opdrachtgevers in diverse branches. Op deze manier doe je maximale ervaring op in twee jaar tijd.

Ontdek jouw mogelijkheden

Carrièremogelijkheden bij TT-Engineering

Werken bij TT-Engineering betekent dat je veel mogelijkheden hebt. Zo bestaat er zowel de mogelijkheid om projectmatig uitgeleend te worden als de mogelijkheid om onderdeel te zijn van ons interne ingenieursbureau. Uiteraard kun je hiertussen ook switchen. Daarnaast bieden wij uitdagende projecten voor elke fase in jouw carrière. Of je nu een starter bent of al veel ervaring hebt en liever een leidinggevende functie hebt in bijvoorbeeld mechanical engineering.

Opleidingsmogelijkheden

3D CAD Advanced SolidWorks
Timemanagement
Vorm- en plaatstoleranties
Persoonlijke effectiviteit
FEM
3D CAD Parametric Modeling
Eigen voorstel
Sterkteleer
3D CAD Surface Modeling
Traineeship Mechanical Engineering
Staat jouw voorkeur er niet tussen?
We denken graag samen met jou na over de mogelijkheden.
Kom in contact