Gezellige personeelsuitjes op drie locaties

Afgelopen week hebben onze collega’s een gezellig personeelsuitje gehad. Iedere locatie had zijn eigen uitje, met een eigen programma. Zoals gewoonlijk was het op elke locatie weer erg gezellig. In Zwolle en omgeving ‘s-Hertogenbosch werd er fanatiek gebowld, terwijl er in Enschede een gezellige barbecue was georganiseerd.

Bewijsdrang met bowlen in Zwolle.

Nadat een groot deel van de collega’s gezamenlijk op kantoor heerlijk had gegeten, ging de club uit Zwolle onderweg naar het bowlen. Met een mooie opkomst van twintig collega’s, werd er twee uur gebowld op drie verschillende banen. Tijdens het bowlen ontbrak het natuurlijk niet aan hapjes en drankjes. Hoewel iedereen het beste uit zichzelf naar boven bracht, sprongen er twee bovenuit. Bert en Robert hadden beide een score van 156 punten behaald, al zweert Arco erbij dat hij daarboven had gezeten, als de tijd er niet op had gezeten. Na het bowlen bleven veel collega’s nog gezellig wat drinken en huurde een klein clubje een pooltafel af om te kijken wie over de beste precisie beschikt. Het was al met al een gezellige en geslaagde avond in Zwolle.

In Enschede geen gebrek aan gezelligheid.

In Enschede werd een gezellige barbecue georganiseerd, bij één van de collega’s thuis. Rond vier uur werd het eerste drankje gedronken en de barbecue aangestoken. Thijs, een nieuwe collega die nog niet begonnen in, was ook aanwezig. Hij komt het engineeringsteam in Enschede na zijn afstuderen versterken. Hoewel het best spannend kan zijn om meteen aan te sluiten bij een barbecue met je nieuwe collega`s, merkte je bij Thijs helemaal niks van deze spanning. Ook kwamen we achter de muzieksmaak van alle collega’s. Er waren verassend veel Rammstein liefhebbers. De volgende dag was iedereen weer fris en gemotiveerd aanwezig op de tekenkamer.

Een geslaagde avond in omgeving 's-Hertogenbosch.

Met een opkomst van veertien collega’s was AME goed vertegenwoordigd. Ook hier werd er fanatiek gebowld, al werd meedoen belangrijker gevonden dan winnen. Het eerste potje werd door velen bestempeld als een oefenpotje, waarna de worpen steeds sneller en harder werden. Deze tactiek ging echter wel ten koste van het niveau, waardoor er veel horizontale streepjes op het scorebord kwamen te staan. Net als in Enschede was ook in ‘s-Hertogenbosch een nieuwe collega, Kim, aangehaakt. Zij is net afgestudeerd in automotive engineering en komt onze tekenkamer in Noord-Brabant versterken. Zo heeft Kim op een leuke manier kennis gemaakt met haar nieuwe collega’s. Na het bowlen werd er pizza gegeten, die iedereen zelf kon kiezen van de menukaart. Hoewel de bedoeling was dat er eerst gegeten werd en daarna gebowld, er ging wat fout bij de boeking, mocht dit de pret uiteraard niet drukken. Het was super gezellig en iedereen heeft erg genoten. het personeelsuitje was geslaagd.