O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind…

Afgelopen vrijdag was het zover: de échte Sint was aanwezig op ons kantoor in Zwolle. Het bleek een magische ontmoetingen tussen onze kleine engineers in spé en de Sint en zijn Pieten.

Zie de maan schijnt in Zwolle

Toen iedereen binnenkwam, stond alles klaar voor ontvangst van die goede Sint. Zelfs de jutezakken met cadeautjes lagen er al!
Wat hadden die Pieten dat snel en stiekem gedaan. Natuurlijk konden sommige nieuwsgierige kinderen het niet laten om tóch alvast even in de zak te gluren.

Na te hebben geknutseld en getafeltennist, was het zover: daar werd aan de deur geklopt! Sint en zijn twee Pieten waren écht bij papa/mama op kantoor. Sint vroeg of één van de kinderen een sterke papa had om de staf vast te houden, maar ‘sterke papa’s’ bleken er niet te zijn. Met zijn allen zaten de kinderen op de bank, naast Sinterklaas en de Pieten. Sint wist heel veel van alle kinderen en wat bleek? Alle kinderen waren zoet genoeg geweest om een cadeautje te mogen uitpakken. Zelfs de wat ondeugendere typjes. Nu was Sint zelf ook wel wat ondeugend met ‘volwassen grapjes’ tussendoor. Dat maakte het ook voor de volwassen kinderen een leuk feestje. Samen met de Pieten werd er nog getafeltennist en na hun vertrek kon er lekker gegeten worden (voor zover er nog maag over was na de hoeveelheid pepernoten en snoep).

Lekker knutselen

De mooie tekeningen komen tevoorschijn

Aandachtig luisteren naar de sint.

Ben jij zoet geweest dit jaar?

Ook de jongste kinderen komen aan de beurt

Piet houdt een oogje in zeil

Uitpakken geblazen

Papa en mama kijken blij mee

Onze jonge engineers gaan al vroeg aan de slag

Wij kijken terug op een mooi moment met de gezinnen van collega’s en natuurlijk een magische ontmoeting met de échte Sint en de Pieten.