Over een lang dienstverband gesproken...

Deze maand hebben wij stilgestaan bij maar liefst twee jubilarissen!
En wat voor jubilea: onze collega Roelof was op 2 april 2022 alweer 20 jaar bij ons in dienst. En als je dacht dat 20 jaar al veel is; dan is er die ene collega die dit zelfs nog overtreft. Peter werkte op 6 april 2022 alweer 30 jaar bij ons.

Roelof kwam bij TT-Engineering in 2002 bij ons in dienst toen Wols Engineering aan onze organisatie toegevoegd werd. Vanuit Wols Engineering was Roelof al bekend met projectmatig werken bij een ingenieursbureau. In zijn 20 jaar bij TT-Engineering heeft hij aan uiteenlopende projecten mogen werken, met name in de speciaal machinebouw. Een paar projecten waar hij de afgelopen jaren aan (mee)gewerkt heeft:


2021

Engineering van een omdoos inpaklijn van Robertpack.

2021

Research & Development voor een ‘White Snus’ productielijn van Tembo.

2020

Ontwikkeling van de nieuwe standaardmachine voor toekomstige honingraatlijnen van Axxor.

2020

Engineering van een productiemachine voor de Extreme Ultraviolet (EUV) Lithography machine van ASML.

2019

Engineering van een mobiele schaliegasboorinstallatie voor een Australische klant van SMST.

Peter voegde zich in 1992 bij ons engineeringsteam. Realitycheck: sommige van onze collega’s waren toen nog niet eens geboren(!). Dat bewijst maar weer dat werktuigbouwkunde van alle tijden is! In die periode van 30 jaar heeft Peter voor verschillende branches gewerkt. Zo heeft hij opdrachten in de aerospace, automotive industrie, speciaal machinebouw, scheepsbouw en defensie. Deze laatste heeft toch wel een speciaal plekje gekregen in Peter zijn hart.

Door de jaren heen heeft hij voor grote namen mogen werken, zoals Fokker, Royal Huisman Shipyard, het NLR, Power-Packer, Mitsubishi Heavy Industries Equipment, DNW en Rheinmetall. De projecten waar hij aan gewerkt heeft lopen uiteen van het ontwikkelen van complexe schuifdaken voor BMW’s, Mercedes-Benz, Rolls-Royce of voor schepen tot aan het construeren van onderdelen voor het Boxer-pantserwielvoertuig, van detaillering tot aan tolerantiestudies. Wat heeft hij een bak aan ervaring en kennis opgedaan in die 30 jaar projectmatig werken!

Dit zijn nog maar een handvol uitdagende projecten waar Roelof en Peter hun technische expertise voor ingezet hebben. Wij zijn blij met hen in ons team en om hen als voorbeeld voor onze jongere collega’s te hebben. Goed om dit moment samen te vieren, met ook de allerjongste engineers in spe erbij.

TT-Engineering-jubilea-engineers TT-Engineering-jubilea-engineers

TT-Engineering-jubilea-engineers TT-Engineering-jubilea-engineers

TT-Engineering-jubilea-engineers TT-Engineering-jubilea-engineers

Samen gaan we een mooie toekomst tegemoet.

Optimalisaties in productielijnen van Axxor

Lees over dit project ›

Doorontwikkeling van het Boxer-pantserwielvoertuig

Lees meer over dit project ›