Personeelsevent
in Enschede

In maart vond ons eerste event van 2019 plaats. Eind 2018 zijn onze collega’s in Enschede verhuisd naar een nieuwe locatie, waar wij trots op zijn. Ons nieuwe kantoor ligt op steenworp afstand van Hogeschool Saxion en is daarmee makkelijk te bereiken voor sollicitanten. Veel van onze collega’s hadden nog geen kennisgemaakt met de nieuwe locatie en daarom vonden wij het een goed idee om daar ruimte en tijd voor te maken. Met een opkomst van meer dan 70% kan gezegd worden dat ook onze collega’s benieuwd waren naar de nieuwe locatie.

Onze algemeen directeur Arco Guis trapte de avond af door enthousiast de (financiële) successen van TT-Engineering in het eerste kwartaal van 2019 te delen. Aansluitend hadden wij alle tijd om uitgebreid te borrelen, bij te praten en van elkaars ervaringen te leren, terwijl wij het nieuwe kantoor verkenden. Het Italiaans diner dat geserveerd werd viel goed in de smaak en bereidde ons voor op het volgende onderdeel van de avond.

Via TT-Engineering heeft een collega onlangs zijn Lean Black Belt behaald (het hoogste niveau in Lean management). Zijn kennis over projectmanagement en hoe Lean Six Sigma daarbij ingezet kan worden, deelde hij die avond graag. Zijn presentatie werd afgesloten met een open discussie aan de hand van stellingen over projectmanagement, waar veel collega’s hun visie over deelden. Erg leuk om op deze manier onze kennis en ervaring te kunnen uitwisselen. Kennis delen is volgens ons namelijk vermenigvuldigen en op deze manier voegden wij de daad bij het woord.

Wij kijken terug op een avond vol waardevolle ontmoetingen en zien nu al uit naar het volgende event!

TT-Engineering_event_maart_2019

TT-Engineering_event_maart_2019

TT-Engineering_event_maart_2019     TT-Engineering_event_maart_2019

TT-Engineering_event_maart_2019     TT-Engineering_event_maart_2019

TT-Engineering_event_maart_2019

TT-Engineering_event_maart_2019