Ontwikkeling bussen

Binnen de VDL Groep opereert de busdivisie onder de naam VDL Bus & Coach. De kernactiviteiten van VDL Bus & Coach bestaan uit de ontwikkeling, productie, verkoop en after sales service van een breed pakket bussen, chassis modules en de in- en verkoop van gebruikte bussen.

ssssType
outsourcing
ssssDuur
8 maanden
ssssAantal medewerkers
12
ssssSystemen
Curabitur sed sodales urna. Aenean eget maximus sapien.

Vanuit de Europese Unie worden eisen gesteld ten aanzien van de maximaal toegestane schadelijke uitstoot van voertuigen. Begrijpelijkerwijs worden deze emissienormen voortdurend strenger. Sinds 2009 is de Euro 5-norm van kracht en per 1 januari 2014 is de Euro 6 motor de norm. Ten gevolge van de nieuwe Euro 6 motoren, ontwerpt onze Mechanical Engineer mechanische en pneumatische voertuigsystemen die voldoen aan de specificaties, randvoorwaarden, richtlijnen en normen. De nadruk ligt daarbij op het chassis, driveline en randapparatuur.

Voor VDL Bus en Coach werken wij zowel in Eindhoven als in Heerenveen. In Heerenveen worden de bussen mede door onze engineers klant specifiek ontwikkelt en gebouwd in Inventor en Creo Elements (het vroegere Pro/ENGINEER).

Vestibulum gravida luctus rhoncus.
Cras pretium risus vel dolor sagittis