TT-Engineering op de Carrièrebeurs van de Bedrijvendagen Twente

TT-Engineering staat op 15 februari 2018 weer op de Carrièrebeurs, een onderdeel van de Bedrijvendagen Twente op de UT Enschede. Ben jij op zoek naar een stage, baan, of afstudeeropdracht? Of ben je je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Bezoek ons op stand 61 en laat je bijpraten over onze kansen en mogelijkheden.

Kennismaken
Maak kennis met onze recruiters Wouter Nijhuis en Carl Middelkoop. Zij informeren je graag over de verschillende soorten werkzaamheden die mogelijk zijn bij TT-Engineering, zoals projectengineering. Je kunt ook bij ze terecht voor vragen over de mogelijkheid van werving & selectie. Ben je je vooralsnog aan het oriënteren op afstudeeropdrachten of traineeships? TT-Engineering heeft namelijk een eigen ingenieursbureau en daarnaast ook een inhoudelijk sterk traineeship. Vraag ernaar op onze stand.

HTS Racing Team op de stand
Wij sponsoren al geruime tijd het HTS Racing Team van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Zij zijn bijna klaar met het opbouwen van de demo-motor. Volgende week zullen ze deze tentoonstellen op de stand van TT-Engineering. Daar kun je kennismaken met twee leden van het team, die alles kunnen vertellen over de motor, de wedstrijden en hun resultaten. Je kunt hen ook alvast volgen op hun Facebookpagina.

Gratis toegang
De toegang van de Carrièredagen is gratis voor de studenten die willen deelnemen. Goed geregeld toch? Schrijf je in! Zien we je op 15 februari 2018?

Over TT-Engineering

TT-Engineering is detacheringsbureau in de aerospace, automotive sector, machinebouw en energietechniek. Wij willen maximale impact creëren op de technologische ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers en dat doen wij door te investeren in de engineer van vandaag. Dat doen we op een betrokken en ondernemende manier. Via ons interne ingenieursbureau nemen wij ook grotere engineeringsopdrachten aan.

De persoonlijke ontwikkeling van onze ingenieurs vinden we heel belangrijk. Onze visie: als je werkt aan projecten die passen bij je persoonlijke uitdagingen, dan komt dat ten goede aan de kwaliteit van het project. Hierdoor komen wij samen tot betere techniek en betere (en tevreden) ingenieurs.

Wil je meer informatie over onze beursdeelname, of nu al weten wat TT-Engineering voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via mail werken@TT-Engineering of tel. 038 – 42 57 680.