Onze tekenkamer
zoekt versterking!

Om maar direct met de deur in huis te vallen: ons engineeringsteam zoekt werktuigbouwkundige tekenaars en constructeurs! Woon jij in (de buurt van) Enschede en zoek je een vaste baan in een omgeving die jou voldoende variatie en zekerheid biedt om te ontwikkelen? Lees dan vooral verder, want (al zeggen we het zelf) werken bij TT-Engineering is vooral ook heel leuk.

Wie zijn wij?

Even voorstellen. Wij zijn TT-Engineering, een werktuigbouwkundig ingenieursbureau dat technische organisaties op projectmatige basis ondersteunt. Wij zijn gevestigd in Enschede, Zwolle en Nieuwkuijk. Onze engineers werken soms vanuit onze tekenkamers en soms op de locatie van onze opdrachtgevers.

Ons engineeringsteam werkt aan diverse projecten, voor diverse opdrachtgevers, in diverse branches. Je begrijpt het al: dat biedt je als engineer diversiteit en daarmee mogelijkheden om veel werkervaring op te doen en om jouw kennis uit te blijven breiden. Hier raak je niet uitgeleerd. De variatie in opdrachten prikkelt, waardoor je ontwikkeling versnelt. Met dat je steeds meer kennis opdoet, ga je iedere uitdaging met een frisse blik aan, op zoek naar de passende oplossing!

Onze projecten

Wij zijn trots op de diverse projecten en onze opgedane ervaring in verschillende branches. Neem eens een kijkje bij de projectreferenties op onze website. Dan begrijp je al snel wat wij bedoelen.

Meer over onze projecten

Een fijne werkomgeving

Wij delen de passie voor ons vak, maar daarnaast zijn wij ook ‘gewoon’ een fijne club mensen. Er is niets mis met hard werken, maar ontspannen vinden wij op z’n tijd minstens zo belangrijk. Dat kan in de vorm van een potje tafeltennis, een gezamenlijke lunchwandeling of door de vele teamuitjes, waar wij minstens zo fanatiek zijn als tijdens ons werk. Kortom, wij bieden een stabiele en warme werkomgeving, waarbij er tegelijk oog is voor jouw groei- en ontwikkelwensen.

Wout:

“Ik had van tevoren niet verwacht aan zoveel verschillende en uitdagende projecten te werken”.

Marijn:

“Het leuke aan het werken bij een ingenieursbureau is, naast de afwisseling, ook het leren kennen van veel verschillende mensen”.

Genoeg uitdaging

Er lopen vrijwel altijd meerdere projecten tegelijk, wat garant staat voor veel afwisseling en variatie. Genoeg uitdaging dus, want ieder project vraagt om een andere aanpak. Ook beperk je jezelf niet tot één type product of een specifieke branche. Daardoor kun je mechanische vraagstukken op verschillende manieren aanvliegen en kennis branche-overstijgend toepassen. Dat verrijkt en houd je blik fris en scherp!

Wouter:

Er is al een tipje van de sluier opgelicht. Wat maakt het werken bij TT-Engineering nu zo leuk? We vroegen het ook aan Wouter, een van onze recruiters.

“TT-Engineering is een platte organisatie met korte lijnen. De focus ligt bij ons sterk op de persoonlijke ontwikkeling omdat je op die manier beter in jouw werk wordt en kwalitatief beter werk aflevert. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien in de richting die bij jou past. Op deze manier hebben wij een breed inzetbaar projectteam gecreëerd waarmee we een diversiteit aan engineeringsvraagstukken aanpakken.

Ik ben erg blij dat wij in Enschede de stap hebben kunnen zetten om de tekenkamer meer vorm te geven. Er zijn zoveel uitdagende projecten dat we op het moment niet genoeg tijd hebben om ze allemaal op te pakken. Daarom ben ik hard op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde engineer om ons en zichzelf naar het volgende succes te brengen”.

Wat bieden wij jou? En naar wie zijn wij op zoek?

Naast alle uitdaging en variatie vanuit een stabiele ’thuisbasis’ en de fijne werksfeer, krijg je een leuk aantal vakantiedagen, de mogelijkheid om extra verlof in te kopen, een stevige pensioenopbouw en goede reiskostenvergoeding als je bij ons in dienst komt. Ook zijn er regelingen rond bijzonder verlof en zijn onze vestigingen ieder jaar in de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten. Wij vertellen je er graag meer over.

Wij zijn op zoek naar engineers die nieuwsgierig en leergierig zijn en goede zelfkennis hebben. Je hebt oog voor hoe je kunt verbeteren en groeien, zowel in je werk als in de onderlinge samenwerking. Een kwalitatief goed eindresultaat waarop je trots kunt zijn; dat is bij ieder project weer jouw streven. Pas jij in dit plaatje? Misschien ben jij wel degene die wij zoeken!

Oog voor jouw ontwikkeling

Ontwikkelaars als wij zijn, ontwerpen wij niet alleen technische constructies, maar bouwen wij ook aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze engineers. Dat doen wij door een goede mix van variatie in het aanbod van mechanische uitdagingen, het ontwikkelen van soft skills en het bieden diverse technische cursussen.

Doordat je in verschillende branches werkt, krijg je de kans te ontdekken welke branche en welke werkzaamheden écht bij je passen. Wij vinden het belangrijk om gehoor te geven aan jouw persoonlijke ontwikkelwensen en ambities. Dat betekent concreet dat wij in overleg met jou kiezen welke projecten passen bij de ervaringen die jij op wilt doen. Zo blijf je leren en groeien als professional.

Nieuwsgierig geworden?

Hopelijk hebben wij je al flink nieuwsgierig gemaakt. Ongetwijfeld heb je ook nog veel vragen.

Wat biedt TT-Engineering qua arbeidsvoorwaarden (nog meer), wat zijn de eisen waaraan je moet voldoen en hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit?

Een uitgebreide toelichting van het profiel dat we zoeken, geven we ook in de vacatureschets voor Tekenaar.

Zien wij jou binnenkort in Enschede?
En, enthousiast na het lezen van ons verhaal? Van onze kant zijn wij nieuwsgierig naar het jouwe. Wij leren je graag kennen!
Neem contact met ons op!