Anne-Marie:

Ze is een meester in het oplossen van cryptogrammen en puzzels aan de lunchtafel en daarom weten wij dat ook onze administratie in goede handen is bij Anne-Marie.

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Als ik binnenkom wens ik mijn collega’s goedemorgen en haal koffie of thee voor mijn directe collega’s. Ik werk alweer heel wat jaartjes op de administratie van TT-Engineering en deel mijn kantoorruimte samen met Martin en Karen. s’ Ochtends bespreek ik met Martin de lopende zaken en wat er nog moet gebeuren. Als eerste lees ik de mail en handel deze zoveel mogelijk direct af. Sinds 2019 werken wij met AFAS software. Martin heeft alles ingericht en samen zoeken wij naar verbeteringen om ons administratieproces nóg efficiënter te maken. Gelukkig sta ik hier niet alleen voor en helpen wij elkaar waar mogelijk. Naast de beginnerscursus van AFAS, heb ik ook een aanvullende cursus gevolgd om mijn kennis verder uit te diepen. Dit helpt mij om mijn werk nóg beter te doen. Mijn takenpakket bestaat onder andere uit het verwerken van alle uren van alle medewerkers tot een verkoopfactuur. Daarnaast boek ik de inkoopfacturen, de banken en ben ik verantwoordelijk voor een aantal facilitaire zaken. Kortom genoeg afwisseling!

Waarom TT-Engineering?

Ik werk met veel plezier bij TT-Engineering. Onder andere omdat ik de vrijheid krijg om mijn tijd en taken zelf in te delen. Daarnaast is er een prettige en gezellige sfeer onder elkaar en krijg ik, zoals je hierboven leest, voldoende ondersteuning om mijn werk goed te doen. Zoals bijvoorbeeld het volgen van cursussen wanneer nodig.

Word jij de nieuwe collega van Anne-Marie?
Bekijk onze vacatures!