Robert:

Robert werkt alweer 15 jaar bij TT-Engineering. In eerste instantie als opstapje, maar een vervolgstap is er niet van gekomen. Hij vertelt je graag waarom.

Waarom TT-Engineering

Na inmiddels al meer dan 11 jaar in dienst te zijn van TT-Engineering en bij verscheidene opdrachtgevers te hebben gewerkt, vind ik de afwisseling van de werkzaamheden hetgeen wat TT-Engineering zo interessant maakt. In eerste instantie had ik gekozen voor TT-Engineering als opstapje om eenvoudiger bij een organisatie binnen te komen en dan daar in vaste dienst te gaan. Het is hier eigenlijk nooit van gekomen. Ik neem nieuwe ervaringen telkens weer mee naar de volgende opdrachtgever en deze methode bevalt mij eigenlijk wel. Op deze manier kan ik sneller en eenvoudiger bij diverse organisaties werken zonder direct als ‘jobhopper’ gezien te worden. Ook helpt projectmatig werken je om snel te ontdekken wat je wel en wat je niet interessant vindt om te doen in mechanical engineering.

Sluisdeuren in Terneuzen

Voor één van onze opdrachtgevers heeft Robert twee sluisdeuren ontworpen en uitgetekend. Deze sluisdeuren zijn in Terneuzen in gebruik genomen.

Lees meer over dit project

Engineeren van een truck-bandenbouw machine

Wij werken al lange tijd samen met VMI Group en hebben hen in diverse disciplines mogen ondersteunen. Robert is één van onze engineers die al op meerdere projecten voor VMI heeft meegedraaid. In één van die projecten hield hij zicht bezig met het ontwikkelen van een nieuwe generatie truck-bandenbouwmachines.

Lees meer over dit project
Word jij de nieuwe collega van Robert?
Bekijk onze vacatures!