Wouter:

Wouter heeft oog voor talent in de technische branche en vindt mogelijkheden om dat talent nog verder uit te bouwen. Hij vertelt je hieronder graag over zijn functie als Corporate Recruiter en waarom hij bij TT-Engineering werkt.

Lees ook zijn blog over de voor(oor)delen van detachering.

Hoe ziet mijn werkweek eruit?

Mijn week start met het bespreken van het weekend met collega’s, onder het genot van een bak verse koffie! De computer staat inmiddels aan en mijn mailbox is gevuld met sollicitaties en e-mails van collega’s. Ik begin met het screnen van de sollicitaties, nodig sollicitanten uit voor een kennismaking en/of bedank hen voor de interesse in TT-Engineering. Al snel is het tijd voor ons wekelijkse, interactieve overleg over de projecten die invulling nodig hebben en de sollicitanten die in beeld zijn. Zijn er al matches te maken? En waar moeten we ons vandaag en de rest van de week op focussen?

De focus is helder en ik ga aan de slag om de juiste match te vinden. De accountmanager, waar ik nauw mee samenwerk, komt met een nieuwe vraag van één van onze opdrachtgevers, waarvoor een nieuwe kandidaat geworven moet worden. We stellen samen een vacaturetekst op en ik plaats het op onze website en op diverse jobboards. Ook vergroot ik het bereik onder potentiële kandidaten via social media, in samenwerking met mijn collega marketing & communicatie.

In de tweede helft van de week zet ik alles klaar voor de beurs die ik de volgende dag met een stand sta. Wat neem ik mee? Waarmee val ik op en kom ik in contact met mijn toekomstige collega’s? Als ik daarmee klaar ben bereid ik mij ook alvast voor op de lezing/workshop die ik over twee weken geef op de hogeschool. Waar ligt de behoefte van de studenten? Wat kan en wil ik daarover vertellen en wat wil ik hen overbrengen over TT-Engineering?

Ik sluit mijn week voldaan af en zie uit naar de uitdagingen van volgende week.

Waarom TT-Engineering?

Wat ik fijn vind aan werken bij TT-Engineering is dat het een platte, informele organisatie is die continu in beweging is. Dat, in combinatie met het feit dat TT-Engineering in de aerospace, automotive, machinebouw, energietechniek én scheepsbouw werkzaam is, zorgt ervoor dat ik in een dynamisch bedrijf werk. Dat geeft mij energie. En hierdoor helpen wij onze klanten met de technologische ontwikkelingen die zij willen realiseren. Om dit te kunnen doen investeren wij in de ontwikkeling van onze engineers. Natuurlijk doen we dit niet alleen voor de ontwikkeling van onze opdrachtgevers. We willen jou als toekomstige collega ook helpen om jouw groei te verwezenlijken. Een win-win-win situatie! Daar wil je toch gewoon onderdeel van zijn?

Word jij de nieuwe collega van Wouter?
Bekijk onze vacatures!