Winterevent 2022

Om 2022 mooi af te sluiten, hielden wij vrijdag 16 december ons winterevent. Deze editie vond het plaats in ‘s-Hertogenbosch. In de middag vertrokken vanuit Zwolle en Enschede onze collega’s doormiddel van bussen en eigen vervoer naar ‘s-Hertogenbosch. Het event ging van start vanuit het nieuwe pand van AME, daarna ging iedereen naar De Hooghei voor een drie gangen diner en de activiteit van de avond.

Vertrekken naar het nieuwe pand in ‘s-Hertogenbosch

Rond 15:00 uur vertrokken de bussen naar ‘s-Hertogenbosch vanuit Zwolle en Enschede. Niet alle collega’s reden met de bussen mee, maar gingen op eigen gelegenheid naar het pand van AME. Na een aantal kleine files was iedereen om 17:00 aangekomen, daar lagen heerlijke Bossche bollen voor iedereen klaar. Om de avond af te trappen gaf onze directeur Arco een presentatie over het afgelopen jaar. Nadat de resultaten door Arco waren gedeeld zijn we met iedereen naar De Hooghei gegaan voor het diner en de activiteit.

Heerlijk eten en ijssculpturen maken

Eenmaal aangekomen bij De Hooghei werden eerst alle kerstpakketten uit de bussen gehaald en weggelegd om aan het einde van de avond uit te delen aan alle collega’s. Vervolgens werden we naar onze plek begeleid, waar iedereen een plekje uitzocht voor het diner. Er werd genoten van het drie gangen diner en de nodige drankjes. Met een gezellige sfeer ging iedereen naar de zaal een verdieping lager.

De zaal stond gevuld met tafels met grote ijsblokken en de benodigde gereedschap erop. Aan de voorkant hingen de namen van de mensen die waren ingedeeld bij die tafel. Het idee was om met drie groepen één kunstwerk te maken, gebruikmakend van drie ijsblokken. Het thema was kerst en alle groepen gingen fanatiek van start. Op het einde werd de groep met het mooiste kunstwerk als winnaar aangewezen. De winnaar van de avond waren onze collega’s: Anne-Marie, Remko, Arco, Chiel, Bert en Kim. Met een mooie ijskrabber op zak als prijs werd de avond afgesloten. De kerstpakketten werden uitgedeeld aan alle collega’s en iedereen keerde weer richting huis.

Het was een erg geslaagde editie van onze winterevent en wij kijken uit naar het volgende event.

Op naar Den Bosch

Gezelligheid tijdens het diner

Ijssculpturen maken

De winnaar van de avond