13 februari

Zien wij jou op de Bedrijvendagen Twente?

Heb je nog geen duidelijk beeld van hoe jij jouw carrière richting kan geven? Aanstaande woensdag 13 februari staan wij op de Bedrijvendagen Twente, waar wij graag met jou meedenken. Via ons traineeship bieden wij jou de mogelijkheid om die zoektocht aan te gaan terwijl je bij ons in dienst bent.

Neem de tijd om jouw talenten te ontdekken en bij te schaven
Wij vinden het belangrijk om te investeren in de talenten van onze engineers en hen vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven. Wij geloven dat wij op die manier ontwikkeling mogelijk maken in de technische sector. Door je te coachen en betrokken te zijn bij jouw professionele ontwikkeling, helpen wij je om jouw hard- en softskills te trainen. Hierdoor groei je snel uit tot een ervaren engineer. Je wordt flexibel inzetbaar, communicatief vaardig en een engineer die weet hoe hij zijn ervaring in kan zetten. Elke werkplek biedt je nieuwe uitdagingen om uit te groeien tot de engineer die je wilt zijn.

Geef je carrière een kickstart met ons Traineeship Mechanical Engineering
Om je te helpen ontdekken welke branche, specialisatie en/of carrièredoelen bij jouw ambities passen, hebben wij het Traineeship Mechanical Engineering ontwikkeld. Dit traineeship geeft je de mogelijkheid om te werken aan jouw hard- en softskills. Dit doe je terwijl je werkt aan diverse projecten, bij diverse bedrijven en in diverse branches. Het is de optimale overgang van jouw studietijd naar het werkende leven. Waarbij je alle tijd en ondersteuning krijgt in de zoektocht naar het carrièrepad dat aansluit bij jouw ambities.

Benieuwd geworden? Bezoek ons 13 februari op de Career Fair van de Bedrijvendagen Twente.

Deelname-Bedrijvendagen-Twente