Zomerevent 2022

De zomer... daar issie dan!

Deze periode staat in het teken van ont-moeten. Uit het hoofd en midden in het leven staan. Als aftrap daarvan hebben wij op zaterdag 11 juni 2022 ons jaarlijkse Zomerevent georganiseerd. Een dag waarop wij samen laagdrempelig plezier konden hebben en ontspannen actief konden zijn!

Ontspannen ontmoeten in Arnhem

Omdat wij collega’s uit omgeving ‘s-Hertogenbosch, Enschede én Zwolle hebben, vond onze ontmoeting plaats in Arnhem. Voor iedereen even bereikbaar! Onze dag ging van start met een kopje koffie/thee en ruimte om elkaar (weer) ‘in het echt’ te spreken. Wat fijn dat dit weer mogelijk is! Collega’s die elkaar al lange tijd niet hadden gesproken, konden weer een grap en een grol delen en collega’s die elkaar nog niet kenden konden kennismaken.

TT-Engineering-Zomerevent-2022 TT-Engineering-Zomerevent-2022

TT-Engineering-Zomerevent-2022 TT-Engineering-Zomerevent-2022

Samen op 'Pelgrimstocht'

In 6 teams zijn wij op zoek gegaan naar de Pelgrimsschat, mysterieus verborgen in de historische binnenstad van Arnhem. Door onze vorige events wisten we het al: aan fanatisme ontbreekt het bij onze collega’s niet. Elke team gaf bij voorbaat al aan absoluut zeker te zijn van de overwinning. Het bleek een uitdagende zoektocht die samengevat kan worden met: (snel)wandelen, breinbrekers, codekrakers, battles en historische aanwijzingen. Elke puzzel bracht onze fanatieke teams een stap dichter bij het einddoel: de locatie van de pelgrimsschat!

Broodnodige borrel

Bij terugkomst stond een welverdiende, verfrissende borrel klaar,
om het ‘stof van onze sandalen’ af te schudden.

TT-Engineering-Zomerevent-2022 TT-Engineering-Zomerevent-2022

TT-Engineering-Zomerevent-2022 TT-Engineering-Zomerevent-2022

TT-Engineering-Zomerevent-2022 TT-Engineering-Zomerevent-2022

Een hapje en een drankje

Wij sloten ons Zomerevent af met een heerlijk driegangen, uitgeserveerd diner bij het historische, robuuste bijgebouw van Café Restaurant Verheyden, in het centrum van Arnhem. Tussen de gangen door werd er gewisseld van plek, zodat meer collega’s met elkaar konden bijpraten. Daarnaast hebben wij ook nog stilgestaan bij het 5 jarig werkjubileum van onze collega Paul. Zoals het hoort, was er ruimte om na te borrelen en op eigen gelegenheid op huis aan te gaan.

Verborgen pareltje

Net achter de grote winkelstraten van Arnhem staat Café Restaurant Verheyden. De horecagelegenheid is al sinds 1991 gevestigd in een oud monumentaal pakhuis. Voordat het restaurant zich hier vestigde was het pand in gebruik door ontwerper Bob Verheyden. Het bestaat uit een restaurant op de begane grond, een karakteristieke verdieping met mooie oude vloer, stalen balkenconstructie en industriële ramen en één van de best bewaarde geheimen van Arnhem: een unieke stadstuin. Daarnaast hebben zij een gerestaureerd bijgebouw voor grote groepen, zoals de onze!

Een leuke sfeer
en fijne ontmoetingen!

Sollicitatieprocedure_TT-Engineering