Geslaagde teamavond in Zwolle

Afgelopen donderdagavond was er een leuke avond georganiseerd voor onze collega’s uit Zwolle. De avond begon met een heerlijke maaltijd op kantoor, bestaande uit burgers, kapsalon en friet. Daarna gingen we naar het centrum van Zwolle waar alle pubquizers hartelijk werden ontvangen bij de Belgische Keizer.

In een knus zaaltje gingen we van start. De quizmaster had een scherm en afstandsbedieningen meegebracht, waardoor we onze antwoorden snel en gemakkelijk konden geven. Er waren maar liefst 11 rondes met vragen, variërend van geschiedenis tot techniek. Maar de spanning was vooral te voelen tijdens de muziekvragen. Van oude muziekklassiekers tot moderne hitjes, het zorgde voor veel fanatieke reacties.

Nek-aan-nek race

Uiteindelijk resulteerde de avond in een nek-aan-nekrace tussen twee van de drie teams. Felle discussies en een strenge puntentelling maakten het extra spannend, maar uiteindelijk kwam er één winnaar uit de bus. Ondertussen genoten we natuurlijk ook van de drankjes en borrelhapjes die tussen de verschillende spelrondes langskwamen. Want wat is een pubquiz zonder snacks?

Het kattenluikje en de olifant

We hebben niet alleen plezier gehad, maar ook veel geleerd. Wist je bijvoorbeeld dat het kattenluikje door Isaac Newton is uitgevonden? Of dat Las Vegas de meest lichtgevende stad ter wereld is? En dat de olifant één van de dieren is die niet kan springen? Deze feitjes zorgden voor veel verbaasde gezichten en leuke gesprekken na afloop. Al met al was het een fantastische avond, vol gezelligheid, competitie en teamspirit.

Benieuwd naar onze teamuitjes?