Kernwaarden

Wij vertellen je graag wat ons drijft in hoe wij ondernemen, investeren en samenwerken.

Betrouwbaarheid

In een snel veranderende markt zijn wij een baken waar je op kunt vertrouwen. Wij helpen je jouw route te bepalen en bieden je mogelijkheden om steeds nieuwe routes naar een volgende bestemming te ontdekken. Dat wij dit niet alleen zeggen, maar ook doen, zal iedere collega je kunnen bevestigen.

Openheid

Open ruimtes, ramen en spiegels symboliseren goed de manier waarop wij werken. Wij gebruiken alle vormen die nodig zijn om jou een open en eerlijk beeld te geven van wie wij zijn en wat wij voor jou willen betekenen. Welke plek jij ook in onze organisatie inneemt, jij kan jouw ideeën kwijt. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kennis delen vermenigvuldigen is.

Bij ons heb je alleen durf nodig om in het diepe te springen. Wij bieden jou een wit canvas. Wat ga jij ervan maken?

Flexibiliteit

Wij geloven dat succes zit in het flexibel kunnen meebewegen met een veranderende omgeving. Het is niet alleen een kwestie van veerkracht hebben bij regen en windstoten. Het gaat juist ook om het gebruik maken van wat er op je pad komt.

Om je daarbij te helpen bieden wij veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en reiken wij diverse tools aan.

Betrokkenheid

Wij bouwen TT-Engineering van onderen op. Dit betekent dat wij onze koers varen vanuit een gedeelde visie. Elke stem telt en zo komen wij tot besluiten die breed gedragen worden.

Dat elke stem telt betekent ook dat wij samen verder kijken als een engineer toe is aan een nieuwe uitdaging. In alles zoeken wij naar manieren om professionele ontwikkeling mogelijk te maken. We vinden het hierbij belangrijk dat capaciteiten en talenten op de juiste plek ingezet worden.

Ontwikkelingsgerichtheid

Bij alles wat wij doen zijn wij gericht op het mogelijk maken van ontwikkeling. Wij willen onze engineers stimuleren om nog beter te worden in waar zij al in uitblinken. Volgens ons staat ontwikkeling namelijk nooit stil. Het is een continue beweging, waarbij iedereen zich op zijn eigen manier ontwikkelt. En dat zien wij als randvoorwaarde voor persoonlijke groei en onmisbaar voor het behalen van mooie resultaten. Samen werken wij daar hard naartoe. Wij zien de uitdaging en gaan die vastberaden aan.

Stichting Red een Kind

Wij vertellen je graag wat ons drijft in hoe wij ondernemen, investeren en samenwerken. Zo houden wij ontwikkeling niet alleen voor onszelf, maar geven wij ook terug aan de maatschappij. Dat doen wij door samen met stichting Red een Kind ontwikkelingsmogelijkheden te creëren voor de gemeenschap in Bomet, Kenia.

Benieuwd geworden naar ons team?
Leer ons kennen