TOE AAN EEN NIEUWE
CARRIÈRESTAP?

Zit jij niet meer op je plek en kun jij je niet voldoende ontwikkelen? Dan ben je misschien toe aan een nieuwe carrièrestap, die jou voldoende ontwikkelmogelijkheden biedt voor de toekomst. Ontdek jouw mogelijkheden bij TT-Engineering!

Ontdek jouw
mogelijkheden

Wij bieden uitdagende functies, waarbij veel flexibiliteit is om jezelf verder te ontwikkelen. Onze engineers werken projectmatig in de automotive industrie, aerospace, machinebouw, energietechniek en scheepsbouw.

Bekijk hier een paar van onze projectreferenties.

Alle vacatures
Regio Enschede
Vacature
Project Engineer
Machinebouw
Zwolle
Vacature
Constructeur
Machinebouw
Enschede
Vacature
Lead Engineer
Machinebouw
Regio Zwolle
Vacature
R&D Engineer
Energietechniek

Over ons

Al meer dan 30 jaar stellen wij de ontwikkeling van onze engineers én van onze opdrachtgevers centraal. Dat maakt ons verrassend kundig in mechanical engineering.

Leer ons kennen ›

Ruimte voor innovatie

Wij geloven dat door onze engineers vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, zij in staat zijn om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen. In een snel veranderende technische markt maken wij hier graag ruimte voor.

Kom te weten hoe wij ondernemen ›

Ruimte voor ontspanning

Work hard, play hard. Inspanning en ontspanning houden wij in balans door in onze pauzes fanatiek te tafeltennissen, competitief te darten, geconcentreerd te puzzelen, genietend te wandelen of ontspannen in het zonnetje te zitten.

Ontdek de voordelen van
werken bij TT-Engineering ›

Ruimte voor ontwikkeling

Jouw ontwikkelwensen nemen wij serieus en dit willen wij dan ook voor jou mogelijk maken. Daarom bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden aan én staan wij altijd open voor jouw eigen ideeën daarover.

Bekijk onze opleidingsmogelijkheden ›

Maak kennis met jouw toekomstige collega's

Wij zijn erg trots op ons team. Stuk voor stuk zijn wij betrokken bij elkaars ontwikkeling en die van onze opdrachtgevers. Kom deel uitmaken van dit team en maak samen met ons ontwikkeling mogelijk!

Ontmoet het TT-Team