Gwenda:

“Werken bij TT-Engineering is uitdagend en gezellig. Twee aspecten waar ik persoonlijk het gelukkigst van word.” Gwenda werkt als Recruiter bij ons en gaat graag samen met jou op zoek naar een passende uitdaging.

Kijk hier voor de uitdagingen bij TT-Engineering
Kijk hier voor de uitdagingen bij Advanced Mechanical Engineers

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Na een heerlijk, welverdiend weekend loop ik op maandag weer naar mijn plekje. Ik start mijn dag met het halen van een kopje thee en het bespreken van het weekend met mijn collega’s. Vervolgens start ik mijn laptop op en kijk ik of en hoeveel mailtjes er zijn. De meest belangrijke pak ik direct op. Vaak zitten hier sollicitanten tussen. Ik screen deze, bel ze op voor meer informatie of om ze uit te nodigen voor een gesprek of ik moet ze afwijzen en leg hen uit wat hier de reden voor is. Al snel is het tijd voor ons wekelijks ‘Salesoverleg’. Daarin bespreken we welke projectaanvragen er zijn en of er geschikte kandidaten zijn die bij dat project zouden kunnen passen.

Na ons overleg is de lunchpauze en ga ik met een aantal collega’s naar buiten om van het zonnetje te genieten. Na deze pauze verzamel ik in het magazijn alle spullen die ik mee wil nemen naar een beurs die ik de volgende dag heb. Welke goodies zijn leuk om weg te geven? Welke banners neem ik mee? Vervolgens heb ik nog een laatste overleg met de engineer die met mij meegaat naar de beurs. Hoe ziet het tijdschema eruit? Wat wordt onze taakverdeling?

Na de verzameling in mijn auto gelegd te hebben, heb ik een bespreking met mijn collega van Marketing & Communicatie. We bespreken hoe we TT-Engineering nog beter op de kaart kunnen zetten voor potentiële sollicitanten en of we nog goed vindbaar zijn. Wanneer er zaken veranderd moeten worden, maken we hier een planning voor en stellen we deadlines, zodat we beide hier op onze eigen manier mee aan de slag kunnen.

Ik heb nog wat tijd over vandaag, dus plan ik alvast wat POP-gesprekken in met engineers die vanuit onze interne tekenkamer werken. Onze engineers hebben allemaal een Persoonlijk Ontwikkel Plan. Wij voeren elk jaar POP-gesprekken, zodat we weten waar iemand staat en waar iemand naartoe wil. Hebben ze nog iets nodig van TT-Engineering om te kunnen groeien? Ontwikkeling vinden wij belangrijk en daarom bieden wij actief cursussen en trainingen aan. Het houden van deze POP-gesprekken helpen mij ook in mijn rol als Recruiter. Zo blijf ik goed op de hoogte van wat engineers bezighoudt en wat zij nodig hebben in hun baan. Tijdens sollicitatiegesprekken kan ik een duidelijk beeld geven van hoe TT-Engineering daar invulling aan geeft.

Na een drukke dag stap ik voldaan in mijn auto om naar huis te gaan.

Morgen weer een nieuwe,
frisse dag!

Waarom werken bij TT-Engineering?

Toen ik bij TT-Engineering begon had ik geen enkel verstand van techniek. Ik had geen beeld bij wat engineers deden en wat het beste profiel voor onze organisatie was. Doordat ik vrij werd gelaten in mijn werk, heb ik mijzelf in mijn eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik ben uitgegroeid van een Recruiter die geen idee had wat de organisatie nodig had, tot een Recruiter die precies weet welke engineer op welke plek past en wat het beste is voor onze organisatie. De ruimte die TT-Engineering mij geeft heeft mij dit gebracht. Dit zie ik ook terug bij mijn collega’s. Iedereen doet zijn of haar werk op een eigen manier en elke manier is goed. We respecteren elkaar en elkaars functie. Ik vind het heel mooi dat ons team erg hecht is. We staan voor elkaar klaar voor serieuze zaken, maar er klinkt ook vaak een lach door het kantoor. Werken bij TT-Engineering is uitdagend en gezellig. Twee aspecten waar ik persoonlijk het gelukkigst van word. Als het aan mij ligt, doe ik dit werk nog heel lang! Misschien wel met jou?

Kijk eens bij onze vacatures of er een functie tussen staat die bij jou past of stuur een open sollicitatie.

Wie weet zit jij straks wel bij mij aan tafel!
Bekijk onze uitdagingen