Karen:

Als Marketing & Communicatie Adviseur werkt Karen aan diverse projecten die ons helpen een duidelijke positie in de markt in te nemen. Zoals deze website!

Waarom TT-Engineering?

Wij zeggen over TT-Engineering dat we het belangrijk vinden om vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven aan onze engineers. Als ik een vertrekpunt zou moeten kiezen om je te vertellen waarom je bij TT-Engineering zou moeten willen werken, dan is dit het wel. Want het is niet alleen een promo-praatje. Dit is iets wat iedereen in de organisatie ademt en het zorgt ervoor dat ik kan opbloeien en dat elk van mijn collega’s zijn/haar talenten kan inzetten. Eén van de redenen van ons succes is dat wij als medewerkers gestimuleerd worden om te denken vanuit talenten en niet vanuit taken. Ook worden wij gestimuleerd om keuzes te onderbouwen en dit brengt alles wat we doen naar een hoger niveau. Vertrouwen en verantwoordelijkheid prikkelen ons om steeds het onderste uit de kan te halen en samen te genieten van de resultaten die daaruit voortkomen. Daarnaast bestaat ons team uit heel diverse mensen, die respect voor elkaar hebben en informeel met elkaar omgaan. Dat zorgt voor een erg fijne werksfeer.

Hoe ziet mijn werkweek eruit?

Zoals al mijn collega’s weten ben ik een enorme theeleut. Mijn werkweek begint dus uiteraard met het vinden van de grootste mok die in de kast ligt en deze te vullen met Rooibos Honey thee. Ik start mijn laptop op en bekijk de weekplanning die ik afgelopen vrijdag al gemaakt heb. Ik neem de werkzaamheden voor deze week door en breng prioriteiten aan. Zitten er projecten bij waar ik input van collega’s voor nodig heb? Dan zorg ik ervoor dat mijn vragen op maandag en dinsdag uitgezet zijn, zodat ik hier donderdag en vrijdag mee verder kan. Mijn planning zit vol met terugkomende taken, zoals het inplannen van social media berichten, het schrijven van de interne nieuwsbrief en het uitvoeren van analyses op ons websiteverkeer en de engagement op social media. Daarnaast heb ik ook een aantal projectmatige taken, zoals het ontwikkelen van een online marketing strategie, het ontwikkelen van een nieuwe website en het uitzetten van een onderzoek naar onze naamsbekendheid.

Tijdens de lunchpauzes doe ik een poging om mijn collega’s te verslaan in een twee-tegen-twee potje tafeltennissen of maak ik samen met collega’s de puzzels in de krant. Vooral de cryptogrammen blijven een uitdaging. Beiden helpen mij om even afstand te nemen van het werk, om er weer fris in te kunnen duiken.

In de tweede helft van de week vraagt één van onze recruiters of ik mee wil denken over de carrièrebeurzen die binnenkort weer gaan plaatsvinden. Hoe gaan we onze aanwezigheid promoten, ziet onze stand er nog representatief uit en moeten er nieuwe relatiegeschenken besteld worden? Ook inventariseer ik alvast onderwerpen voor onze interne nieuwsbrief die ik volgende week ga versturen. Donderdags worden mijn collega’s van administratie en ik door de afdeling accountmanagent getipt over de startdatum van een nieuwe collega. Samen zetten we alles in gang om hem/haar warm welkom te heten en zich snel thuis te laten voelen bij TT-Engineering. Op vrijdag pak ik mijn jaarplan voor marketing en communicatie erbij om mijn weekplanning voor de volgende week voor te bereiden en te kijken of er wellicht wijzigingen in aangebracht moet worden. Al snel ben ik helemaal klaar voor een nieuwe week vol uitdagingen!

Word jij de nieuwe collega van Karen?
Bekijk onze vacatures!