Engineering Vacatures HTS

Heb jij een opleiding HTS gevolgd? Dan weet je als geen ander wat het werken in de werktuigbouwkunde zo leuk maakt. Weet jij wat je kiest als je kijkt naar de vele mogelijkheden en jouw interesses?

Bekijk onze vacatures na de HTS Contact

Je hebt je HTS-opleiding afgerond en bent ervan overtuigd dat je aan de slag wilt in de werktuigbouwkunde. En nu? Met jouw interesses en de opleiding op zak zijn er tal van mogelijkheden. Wij geven je daar graag een beeld van en laten ook zien welke interessante vacatures bij TT-Engineering openstaan.

Op welke functies kun je solliciteren met jouw opleiding HTS en welke salarissen horen daarbij?

Veel organisaties hebben een eigen naam voor de engineering vacatures HTS die zij bieden. In de basis kun je op elk niveau instromen, afhankelijk van jouw eerdere werkervaring, maar ook van jouw ontwikkelwensen. Heb je bijvoorbeeld voornamelijk gewerkt in de functie van Tekenaar? Dan zal een functie van Tekenaar, Tekenaar Constructeur of Mechanical Engineer goed bij jouw ervaring passen. Ben je in staat om projecten zelfstandig te trekken en ben je een kei in het maken van nauwkeurige berekeningen? In dat geval zul je eerder aan de slag kunnen als Constructeur. Heb je daarnaast ook de kwaliteiten om een engineeringsteam aan te sturen? Of wil je graag toegroeien naar die rol? Dan is de functie van Lead Engineer of Projectleider wellicht meer geschikt. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om specialistisch bezig te gaan met lange termijn innovaties in de functie van R&D Engineer.

Omdat wij een ingenieursbureau zijn dat projectmatig werkt aan verschillende opdrachten voor diverse opdrachtgevers, zou je bij ons ook aan de slag kunnen als Project Engineer.

Uiteraard heeft elke functie zo zijn eigen passende beloning. Omdat je op elk niveau kan instromen varieert dit tussen
de € 3000,- en de € 4600,-.

Vacatures:

Benieuwd welke beloning bij welke functie hoort? Kijk dan eens tussen onze engineering vacatures HTS rechts in beeld. Ben je ook nieuwsgierig naar welke vacatures wij nog meer open hebben staan? Klik dan op onderstaande button.

Alle vacatures
Zwolle
Vacature
Constructeur
Machinebouw
Enschede
Vacature
Constructeur
Machinebouw
Zwolle
Vacature
Lead Engineer
Machinebouw
Enschede
Vacature
Lead Engineer
Machinebouw
Regio Zwolle
Vacature
Project Engineer
Machinebouw
Regio Enschede
Vacature
Project Engineer
Machinebouw

Ben jij een rasechte werktuigbouwkundige engineer?

Wellicht identificeer jij je dan met onze engineers. Wij merken dat zij het beste tot hun recht komen als zij vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgen om te werken aan de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Of dit nu gaat om het uitvoeren van een FEM analyse, het ontwikkelen van een concept, het uitwerken daarvan of het modulair maken van een hele productielijn. Benieuwd naar hoe zij het werken bij TT-Engineering vinden? Via onderstaande links lees je hun ervaringen!

Projecten

Door de jaren heen hebben wij mogen werken aan verschillende projecten in de mechanical engineering. Deze projecten hebben wij uitgevoerd voor onder andere het NLR, Axxor, MechDes Engineering, Royal Huisman, Airbus Defence and Space Netherlands en VDL Bus & Coach. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van deze projecten:

JUICE: richting Jupiter

Onze collega werkt in opdracht van Airbus Defence and Space Netherlands aan de ontwikkeling van de zonnepanelen voor de wetenschappelijke satelliet JUICE (JUpiter ICy moons Explorer), die richting Jupiter gaat.

Meer over dit project ›

Ontwikkeling van VDL chassis

Via VDL Bus Chassis hebben wij onder andere VDL Bus & Coach geholpen bij diverse vraagstukken rondom de engineering van chassis van verschillende modellen.

Meer over dit project ›

Doorontwikkeling
Boxer-pantserwielvoertuig

Diverse engineers van ons hebben via Rheinmetall meegewerkt aan de doorontwikkeling van het pantserwielvoertuig de Boxer. Het ging hierbij onder andere om klimaatbeheersing.

Meer over dit project ›

Optimalisaties
productielijnen Axxor

Axxor, met een uniek product van kartonnen honingraat voor de meubelindustrie en de automotive industrie kent unieke productielijnen. Deze opdrachtgever hebben wij op ondersteund bij het engineeringsproces.

Meer over dit project ›

Maatwerk engineering
Food Machinery

Als expert op het gebied van voedselverwerkings- en verpakkingssystemen, ontwerpt en bouwt één van onze opdrachtgevers oplossingen van A tot Z.

Meer over dit project ›

Verticale windturbine ‘TULYP’

Voor de engineering van de verticale windturbine ‘TULYP’, heeft één van onze werktuigbouwkundige engineers MechDes Engineering ondersteund.

Meer over dit project ›

Waarom werken bij TT-Engineering?

Vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dat zijn de twee pijlers van waaruit wij samenwerken en onze medewerkers aansturen. Wij geloven dat door vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, onze engineers tot creatieve en innovatieve oplossingen komen. Dit is belangrijk, want in de automotive industrie volgen technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Wij vinden het belangrijk om onze engineers daarin te ondersteunen. Dat doen wij door te investeren in hun eigen ontwikkeling en te zoeken naar de optimale match tussen hun ontwikkelbehoefte en de opdrachten die onze opdrachtgevers bij ons neerleggen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de juiste expertise op het juiste moment bij het juiste project ingezet wordt.

Ontdek meer redenen!
Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden met een hts-opleiding?
Kom in contact!